Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Eksiğimiz çok

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yapılan transferlerin ardından hem Kırıkkaleliler hem de Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta yer alan takımlar ekibimiz Kırıkkalespor’u merakla izledi. Maçın başlama düdüğü ile birlikte takımın başta kondisyon olmak üzere bir çok eksiği bulunuyor.
 
PAS TRAFİĞİNDE SIKINTI VAR
Maçın başlamasının ile birlikte yaklaşık 10 dakika Türk Metal Kırıkkalespor rakip sahada baskı kurdu ancak daha sonraki dakikalarda güçsüzlük kendini yavaş yavaş göstermeye başladı. özellikle penaltı pozisyonunda kısa düşen bir kale vuruşunun ardından defansın rakibine fiziki üstünlük sağlayamaması ve arkasından kontrolsüz bir yapılan faul ile hem takım 10 kişi kaldı hem de rakip takım penaltı kazandı. Eksik kalmanın da dezavantajı ile takımımız kendini gösteremese de geri alanda ön paslar konusunda ve orta alanda ki pas trafiğinde çok büyük sıkıntılar var.
 
KIZILKAYA’YA KONDİSYON ŞART
Takımda ki en büyük sorun ise uyum sorunu. Bunun en büyük nedeni ise takımın geç çalışmalara başlaması, yakın zamanda teknik heyetin değişmesi. Bunda teknik heyet ve oyuncular ile ilgili değil tamamen az çalışma olması. Bu en büyük sorun aşılabilir fakat takımın 10 numara diye hitap edilen ileri uçtaki oyuncuları besleyebilen bir oyuncu takviyesi yapması. İkinci yarı oyuna giren Muhammet Ali Kızılkaya biraz olsun orta alanı toparlasa da eksik oynamanın dezavantajı ile pek faydalı olamadı. Kızılkaya iyi bir kondisyon alırsa eminin BAL’ın en iyi orta saha oyuncularından biri olur.
 
Dev Türk Bayrağı ile sahaya çıktılar
Son aylarda meydana gelen terör saldırıları sonucu şehit olan asker ve polislerimiz için Türk Metal Kırıkkalespor ve Yeni Amasyaspor Ziraat Türkiye Kupası ön eleme karşılaşmasına devasa Türk Bayrağı ile çıktı.
 
KIRIKKALE VE AMASYA TEK BİR YÜREK
Firkret Karabudak Stadında oynanan Ziraat Türkiye Kupası ön eleme karşılaşmasında ekibimiz Türk Metal Kırıkkalespor ile Yeni Amasyaspor karşı karşıya geldi. Her iki takım son aylarda meydana gelen terör saldırılarında şehit olan asker ve polislerimiz için devasa Türk Bayrağı ile karşılaşmaya çıktı. Futbolcuların Türk Bayrağı ile sahaya çıktıklarında hem Türk Metal Kırıkkalespor taraftarları hem de Yeni Amasyaspor taraftarları hep bir ağızdan ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganları attı.
 
Eksiğimiz çok - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
 
Takımın en iyisi Kızılkaya
Oynanan karşılaşmada oynadığı oyun ile göze çarpan tek oyuncu Muhammet Ali Kızılkaya oldu. Oyuna sonradan giren Kızılkaya gösterdiği performans ile olumlu tepkiler alırken, Kızılkaya’nın iyi bir kondisyona ihtiyacı olduğu da açıkça belliydi.
 
TEKNİĞİ İYİ
Teknik kapasite olarak ben buradayım diye oynayan Kızılkaya, kondisyon eksikliğini tekniği ile kapatmaya çalıştı. İkili mücadelelerde top kayıpları yapsa da topa hakim oluşu, oyun okuyuşu bakımından Türk Metal Kırıkalespor’a çok büyük katkı yapacağı ilk maçtan belli oldu. Oynanan karşılaşmada Türk Metal Kırıkkalespor’un en iyi oyuncusu Kızılkaya idi.
 
Eksiğimiz çok - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
 
MAÇTAN DAKİKALAR
DK 4; Uğur’un sol taraftan ortasında Ferdi yarım volesi direğin yanıdan auta gitti
Dk 35; Ahmet’in pası ile ceza sahasına giren Aykut’u ceza sahası içinde Sabri düşürünce maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. Sabri bu pozisyonda direk kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Penaltı atışını kullanan Şakir topu filelere gönderdi 0-1
Dk 42: Yasin’in  sol kanattan ortasında topa iyi yükselen Cansın’ın kafa vuruşu üstten auta gitti.
Dk 45: Oyunda kontrolü eline alan konuk ekibin atağında Ahmet’en ceza sahasında sert şutu direkten döndü. Dönen topu önünde bulan Şakir Kaleci Tayfun’un müdahalesine rağmen topu filelere gönderdi 0-2 ilk devre bu sonuçla sona erdi.
Dk 52: Uğur’un sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Ferdi’nin kafa vuruşu üsten auta gitti
Dk 62: Konuk ekipten Semih seri çalımlarla ceza sahasına girdi. Vuruşu direkten geri döndü. Dönen topu tamamlamak isteyen Ahmet’e Adem yaptığı yerinde müdahale ile gole izin vermedi.
Dk 75: Azim’in ara pasıyla kaleci ile karşı karsıya kalan Vural’ın vuruşu yandan auta gitti
Dk 78: Muhammet’in kullandığı korner atışında ön direkte topa rakip defanstan önce dokunan Adem kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi 1-2
Dk 84: Amasyaspor’dan Ahmet’in ara pası ile kaleci Tayfun ile karşı karşıya kalan Muzaffer’in vuruşu üsten auta  gitti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Maç konuk Amasyaspor7un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Türk Metal Kırıkkalespor oynadığı futbol ile henüz hazır olmadığı görüldü.
 
 
MAÇIN DETAYLARI
Türk Metal Kırıkkalespor Ziraat Türkiye Kupası maçında Yeni Amasyaspor karşısında bir varlık gösteremeyerek 2-1 yenilerek ilk turda Kupaya veda etti. Kırmızı mavililere oynadığı futbolla ile de lige hazır olmadığının mesajını verdi.
 
HAKEMLER:  Alim Kandemir (**),Kemal Hattatioğlu (**),Fikret Merih Kılıç (**)
 
TÜRK METAL KIRIKKALESPOR: Tayfun (**), Berkay (***),Sabri (*), Adem (**),Yasin (**), Veyis (**) Ali Görkem (**)(Çağrı*), Mehmet (***), Ferdi (**), Uğur (**)(Muhammet *), Cansın (**)(Mert*)
 
YENİ AMASYASPOR: Ayhan (***), Emre (**)Engin (***)(Sefa*), Barış (***), Samet (***)(Muzaffer*), Azim (***), Semih (**)(Emre*), Ahmet (***),Aykut (***), Vural (**), Şakir (***)
 
KIRMIZI KART: Dk 35 Sabri (Türk Metal Kırıkkalespor)
 
GOLLER: Dk 35 ve Dk 45 Şakir (Yeni Amasyaspor), Dk 78 Adem (Türk Metal Kırıkkalespor)
 
 
Eksiğimiz çok - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu