Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

ELDE VAR “1” YÜRÜYÜN ÇOCUKLAR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor, Trabzon deplasmanında Yomra ile yaptığı maçta 0-0 berabere kalarak, 1 puanı hanesine yazdırmayı başardı.
İLK MAÇ TEK PUAN

  1. Lig temsilcimiz T.M. Kırıkkalespor yıllar sonra ilk perofesyonel maçına çıktı. Kontrollü oynadığı maçtan 1 puan çıkartmasını bildi. Lige yeni katılan ekip olmasına rağmen güçlü, dinamik ve koşan bir mücadele ortaya koydu. Yaklaşık 200 taraftarın izlediği maçta, taraftarlar biran dahi susmadan takımlarını desteklediler. Trabzon temsilcisi taraftarımız stada giremesin diye bilet fiyatlarını 20 liraya çıkartırken İş Adamı Serkan Kocaoğlu tüm biletleri alarak, taraftarların maça girmesini sağladı.

MAÇ DENGELİ GEÇTİ
Zorlu deplasmanda 3 puan parolası ile çıkan Kırıkkalespor öncelikle gol yememeyi düşünerek oynadı. Baştan sona denk kuvvetlerin mücadelesi halinde geçen karşılaşmada taraflar gol yollarında etkili olamadı. Karşılaşma boyunca pas yapan Yomraspor olurken, Kırıkkalespor presle sonuca gitmeye çalıştı. Birbirine üstünlük sağlayamayan taraflar bir puana razı oldular.
DEFANS UYUMU ÇOK İYİ
Kırıkkalespor yeni transferlere rağmen özellikle defansta etkili organizasyonlar gerçekleştirdi. Dirençli ve profesyonel bir defans izledik sahada. Geçen sezonun şampiyonu 3. Ligde kendisini kanıtlayacak. Yeni transferlerin uyum sorununu en az derece de yaşaması taraftarları sevindirdi.
MİNİ YORUM: Geçen sezondan güçlü olan savunmamız yeni transfer Şükrü Topal’la daha güçlü hale gelmiş. Birbirini tanımayan birçok futbolcunun ilk resmi maçları olmasına rağmen özellikle defans organizasyonları takdirle karşılandı. Ofansta hücum oyuncularının taktik ve antrenman eksiği ve Uğur Kütük’ün eksikliği hissedildi. Yeni kurulan takımda bu tür organizasyon eksikleri olması normaldir. Transfer döneminde takımı ileri taşıyacak Uğur’a alternatif bir futbolcu alınabilirdi. Bashkim Shala’nın yokluğunda Uğur’un da yaş problemini görünce bu eksikliği hissedecek gibiyiz. Ancak ilk maça göre beklenenden daha iyi bir Kırıkkalespor vardı sahada. Dirençli olması geçen sezon gibi zor gol yiyecek bir takım olduğumuzu gösterdi. Konuşmak için erken ancak, umutlanmak için geç bile kaldık. Hoca tanıdığı futbolcuları alarak, uyum sorununu en aza indirdi ve ilk maçta da bunu gösterdi. Erkin Şimşir, artık Kırıkkaleli, Kırıkkale’yi şampiyon yapan adam. 3 Lige en iyi hazırlayan kişi, onunla biz çok uzun yıllar çalışırız.
İLK 11 LER
ELDE VAR “1” YÜRÜYÜN ÇOCUKLAR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
 
 
 
 
 
 
 
LİGDEKİ DİĞER MAÇLAR
ELDE VAR “1” YÜRÜYÜN ÇOCUKLAR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
 
 
 
 
 
PUAN DURUMU
ELDE VAR “1” YÜRÜYÜN ÇOCUKLAR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x