Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Elektrik Hatlarımız Yenileniyor  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Başkent EDAŞ, eylül ayında 7 ilde bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yeni yatırımlara da başladı

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (EDAŞ) geçen ay kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında faaliyet gösterdiği 7 ilde bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarına devam etti.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, eylül ayında Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak’ta aydınlatma armatürleri, trafo, pano ve dağıtım merkezlerinde bakım ve yenileme çalışmaları yapıldı.

Ankara’da 21 bin 164 aydınlatma armatürünü kontrolden geçiren Başkent EDAŞ, 79 trafoyu yeniledi ve 172 panonun bakımını gerçekleştirdi Ayrıca 129 dağıtım merkezinin kontrolü ve 544 kilometrelik hattın da onarımı gerçekleştirdi.

Kentte ayrıca yeni yatırımlara da hız verildi. Bin 544 yeni aydınlatma armatürünün montajı gerçekleştirilirken, 304 kilometre uzunluğunda yeni kablo döşendi. Ayrıca, 522 yeni elektrik panosunun yanı sıra 70 yeni trafonun da montajı yapıldı.

– Bartın, Çankırı ve Karabük’teki çalışmalar

Bartın’da 27 elektrik panosu bakımdan geçirildi, 894 aydınlatma armatürünü kontrolü yapılırken, 12 kilometre uzunluğundaki hattın bakımı da tamamlandı.

Ayrıca,  27 elektrik panosunun bakımını gerçekleştiren kentte 208 yeni aydınlatma armatürünün montajı yapılırken 5,8 kilometrelik yeni kablo döşendi ve 2 yeni pano montaj edildi.

Çankırı’da 40 elektrik panosunun bakımını yapan Başkent EDAŞ ekipleri, 3 trafoyu yeniledi. Kent genelinde 3 bin 345 aydınlatma armatürünü elden geçiren şirket, 30 dağıtım merkezinin de bakımını gerçekleştirdi ve 140 kilometrelik hattın bakımı yapıldı.

Karabük’de 448 yeni aydınlatma montajını tamamlayan şirket, bölgede 35,5 kilometre uzunluğunda yeni kablo döşedi. Dokuz yeni elektrik panosu montajının yapıldığı kentte, 2 yeni trafo montajını da gerçekleştirdi.

– Kastamonu’da yeni yatırımlar

Kastamonu’da Başkent EDAŞ, sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla yeni yatırımlarına hız verdi. Bu kapsamda 605 yeni aydınlatma armatürünün montajını tamamlayan Başkent EDAŞ ekipleri, 21,5 kilometre uzunluğunda yeni kablo döşemesini de tamamladı.

Kırıkkale’de 57 elektrik panosunun bakımı yapılırken, 2 bin 582 aydınlatma armatürünü de kontrolden geçirdi. Şirketin 3 dağıtım merkezi ile 22 kilometre uzunluğundaki alçak gerilim ve yüksek gerilim hattının bakımını gerçekleştirirken, 266 yeni aydınlatma armatürünün montajını yaptı.

Zonguldak’ta ise bin 840 aydınlatma armatürünün teknik bakımdan geçirilirken, 62,9 kilometre uzunluğundaki hattın bakım ve onarımı yapıldı.

Kentte bulunan 340 yeni aydınlatma armatürünün montajını gerçekleştiren Başkent EDAŞ Zonguldak’ta 7,5 kilometre uzunluğundaki yeni kablo döşemesini tamamladı. Kentte 55 yeni elektrik panosunun yanı sıra 2 yeni trafo montajını da gerçekleştirildi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x