Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Elektrik kesintileri esnafı bezdirdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Kırıkkale merkezde sık sık yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösteren esnaflar iş yapamadıklarını söyleyerek yaşadıkları sıkıntılara isyan etti.
 
SAATLERCE GELMİYOR
Gündüzleri yaşanan yüksek hava sıcaklıkları, akşamları ise elektriklerin kesilmesinden dolayı oluşan karanlıktan dolayı iş yapamadıklarını belirten esnaflar, yaşanan elektrik kesintileri sebebiyle büyük mağduriyet yaşadıklarını belirterek şikâyetlerini dile getirdi. Son zamanlarda sık sık yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösteren esnaf, borçları olmadığı halde yaşanan elektrik kesintilerinin kendilerini mağdur ettiğini söyledi. Elektrik kesintilerinden dolayı iş yapamadıklarını belirten esnaf, yetkililerin bir an önce elektrik kesintilerine çare bulunmasını istediklerini belirterek, yaşadıkları mağduriyetlerin bir türlü görülmek istenmemesinin ve taleplerinin dikkate alınmamasının kabul edilecek bir durum olmadığını söyledi. Tezgahlarına gelen müşterilerin ihtiyacını ellerindeki el feneri ile gidermeye çalışan esnaflar, elektriklerin kesildiğinde saatlerce gelmediğini belirterek, “Yetkililere sesleniyoruz! Lütfen bu elektrik sorununu çözün. Elimizde el fenerleriyle tezgâhlarımızı aydınlatıp satış yapmaya uğraşıyoruz” diyerek çaresizliğini dile getirdiler.
 
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu