Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Elektrikli bisikletler ilgi çekiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de sıkça rastlanan ve günlük hayatı kolaylaştıran elektrikli bisikletler vatandaşların ilgisini çekiyor. Yoğun talebin, masrafsız ve yakıt sorunu olmamasından kaynaklandığı belirtildi.

 

80 KM HIZA KADAR ÇIKABİLİYOR

Kırıkkale’de ilgi gören elektrikli bisikletlerin satışını yapan Alaattin Karadavut, “Bizden Elektrikli bisiklet alan vatandaşlar bu elektrikli bisikletlerin kendilerine ne kadar fayda sağladığını ve masrafsız olduğunu çevresine anlatıyor. Bunları öğrenen kişiler ise işlerinde ve günlük yaşantılarında kendilerine de fayda sağlayacağı için bize gelip., elektrikli bisiklet alıyorlar. En büyük etkenlerden birisinin de masrafsız oluşu. Bu elektrikli bisikletler 100 kilometrede 1 lira gibi bir elektrik tüketimi var. Vatandaş ta masrafsız olması nedeniyle elektrikli bisiklete yöneliyor. Bu bisikletlerin Şarj süresi 4 ila 6 saat arasında değişiyor. 50-60-70 ve 80 hıza kadar çıkabilen elektrikli bisikletlerimiz mevcut”

 

TAVSİYE ETTİ

“Şu ana kadar ehliyetsiz olarak bindikleri bisikletlerimizin cc’lerine göre ehliyet gerekliliği şart oldu. Ayrıca plaka takma zorunluluğu bulunmayan bu elektrikli bisikletlerin herhangi bir çalınma ve kaybolma durumunda vatandaşın lehine olması için plaka takılmasını biz öneriyoruz. Plaka takma işleminin bedeli ise 125 TL” dedi. İşletme sahibi Alaattin Karadavut, elektrikli bisiklet kullanıcılarına kendileri ve başka insanların canlarını tehlikeye atmamaları için her zaman trafik kurallarına uyulmasını ısrarla tavsiye ettiğini de belirtti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x