Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KarakeçiliManşet

Elidemir tekrar başkan

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili Yörükler Türkmenler Kültür Derneği genel kurul toplantısını yaparak yeni başkanını seçti. Genel kurulda 50 üyeden 29’unun oyunu alan Elidemir, yeniden başkanlığa seçildi.

 

29 OY ALDI

Karakeçili ilçesindeki bir kıraathanede yapılan dernek genel kurulunda, mevcut başkan Erol Elidemir ile Ramazan Öztürk başkanlığında hazırlanan listelerle seçime gidildi. Genel kurulda 50 üyeden 29’unun oyunu alan Elidemir, yeniden başkanlığa seçildi. Genel kurulda, diğer aday Öztürk 20 oy aldı, 1 oy da geçersiz sayıldı. Elidemir, seçim sonucunun açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada, medeni bir şekilde seçime gittiklerini ve başkanlığın tekrar kendisine nasip olduğunu söyledi. Birlik ve beraberliklerinin aynı şekilde devam edeceğini belirten Elidemir, dernek olarak yardımlara devam edeceklerini ve özellikle sosyal içerikli projeler hazırlayarak bunları hayata geçireceklerini kaydetti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x