Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYahşihan

Elif 71 Kızılırmak’a indi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin gelişen ilçesi Yahşihan’da Belediye hizmetleri alanında da gelişmeye devam ediyor. Kırıkkale tarihinde ilk defa Kızılırmak’ta vatandaşlara tekne keyfi yaşatmaya başladı. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, tarafından ilçeye kazandırılan tekne’nin ilk turunu Başkan Sungur ve belediye meclis üyeleri yaptı.

 

İLGİ GÖSTERMESİ BEKLENİYOR

Yahşihan’dan başlayıp Kalecik yönüne doğru hizmet verecek olan ve manzarası yaşatacak olan tekne bir metre su derinliğinde bile hizmet veriyor. Yaklaşık 6-7 kişilik kapasitesi olan teknenin kısa zamanda büyük ilgi görmesi bekleniyor. Kırıkkale’de ilk olma özelliği taşıyan tekne, Kızılırmak’ta gezi turları yapması bekleniyor.

 

TURİZME KAVUŞTURACAĞIZ

Tekneye en çok gelin damatlar adayları tarafından özellikle albüm çekimleri için ilgi göstermesi beklenirken, teknenin adının ise Elif 71 olacağı ve tekne sayısının ilerleyen günlerde çoğaltılacağı ifade ediliyor. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur yaptığı açıklamada “İlçemize böyle güzel bir tekneyi kazandırdığımız için sevinçliyim. Amacımız Yahşihan’ı turizme kavuşturmak. Bunun içinde elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x