Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

ELİZYA ikinci yılını kutladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de açıldığı ilk günden itibaren adından sıkça söz ettiren Elizya Güzellik Merkezi, ikinci yılını müşterileri ile birlikte kutladı
PASTA KESİLDİ
Cool Escape Cafe ve Bistro’da gerçekleştirilen ikinci yıl dönümü etkinliğine, Elizya Güzellik Merkezinin müşterileri katıldı. Etkinlikte Elizya Güzellik Salonunu ikinci yıl dönümü nedeniyle pasta kesildi. Pastayı Güzellik Merkezi sahibi Eda Aytekin ve katılımcılar kesti. 5 Şubat 2013 tarihinde kuruluşu gerçekleştirilen Elizya Güzellik Merkezi, teknolojiye ayak uyduran sistemi ile her iki yıldır daha kapsamlı olarak hizmet vermeye devam ediyor.
BAYANLARIN İLK TERCİHİ
Elizya Güzellik Merkezi sahibi Eda Aytekin tüm müşterilerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Kırıkkale’mizde farklılık adına birçok yeniliğe adım atmış bulunuyoruz. Elizya güzellik merkezimiz artık tüm Kırıkkaleli bayanlarımızın ilk tercihi haline geldi. Bu manada tüm müşterilerime çok teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerden aldığımız güç ile daha ileriye giderek, profesyonellik bazında her gün kendimizi geliştireceğiz” dedi. Düzenlenen kutlama yemeğine yaklaşık 70 bayan katıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu