Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Emanetleri emanetimizdir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´nun eşi Hatice Çorumlu ve müdür yardımcılarının eşleri Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneğini ziyaret etti. Polis eşleri her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını söylediler.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´nun eşi Hatice Çorumlu beraberinde müdür yardımcılarının eşleriyle birlikte Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneğini ziyaret ederek, şehit Anneleriyle bir araya geldiler. Duygulu anların yaşandığı ziyarette şehit aileleriyle yakından ilgilenen Bayan Çorumlu, desteklerini ifade etti.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Ziyaretin çok anlamlı olduğunu ve memnun kaldıklarını ifade eden Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu “Bu ziyaret bizi çok mutlu eti. Bu tür ziyaretler yalnız olmadığımızı, devletimiz yanımızdan olduğunu ortaya koyuyor. Sayın Emanet Müdürümüz Mahmut Çorumlu da ilimize geldiğinde ayağının tozuyla ilk önce biz şehit ailelerini ziyaret ederek, şehit ailelerinin derdini dinlemişti. Çok değerli eşleri de bizleri ziyaret ederek şehit ailelerinin yalnız olmadığını ortaya koymuştur. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x