Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

EMEKLİLER CEMİYETİNE VEKİLLERDEN ZİYARET

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir ve Abdullah Öztürk ile İl Başkanı Mürsel Akçay, Türkiye Emekliler Cemiyeti Kırıkkale Şubesini ziyaret etti.
Ziyarette, emeklilerle yakından ilgilenen milletvekilleri, Şube Başkanı Zeki Aytekin’den emeklilerin talep ve isteklerini aldı.
Milletvekili Can, burada yaptığı konuşmada, emekliler cemiyetinin yoğun talepleri üzerine TOKİ ile yapılan görüşmeler neticesinde arsa tahsisinin yapıldığını söyledi.
Yuva Mahallesi’nde yapılması planlanan TOKİ konutlarıyla emeklilere içerisinde sosyal alanları, parkları olan büyük bir projelerin olacağını ifade eden Can, “Bu konutların yapımının tamamlanmasıyla hem emeklilerimizin büyük bir sorunu çözülecek hem de şehrimizin atıl kalan bir bölgesi bu durumundan kurtulacak. Emeklilerimizle ilgili hükümetimiz tarafından yapılan birçok iyileştirme çalışması 15 Temmuz süreci nedeniyle gecikmeye uğradı. Hükümetimiz tarafından emeklilerimiz için yapılan iyileştirme çalışmaları var. 15 Temmuz süreciyle bazı kanunlaştırmalarda gecikmeler yaşandı. Meclisimiz bu gecikmeleri gidermek için yoğun tempoyla çalışmaya devam edecek.” diye konuştu.
Milletvekilleri Can, Öztürk ve Demir ile İl Başkanı Akçay daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli’yi ziyaret etti.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x