Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Emekliler, hain saldırıyı kınadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin artan terör olayları ile ilgili olarak yönetim kurulu adına açıklamalarda bulundu. Terör olaylarına dikkat çeken Aytekin, artık yas tutmak istemediklerini ve üstlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirtti.

 

KÖRELMEMEKTE AKSİNE ÇELİKLEŞMEKTEDİR

Zekeriya Aytekin yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Birliğimizin ve beraberliğimizin bir kez daha tehdit edildiği sınandığı bir dönemden geçtiğimiz açıktır. Yüce milletimiz terörle ilk imtihanı elbette son günlerde yaşanan bu hain saldırılar değildir ve beklide son da olmayacaktır ancak, bu şer odaklarının anlayamadıkları bir şey vardır Büyük Ulusumuzun birlik beraberlik ve kardeşlik bağları bu hain saldırılarla körelmemekte aksine çelikleşmektedir. 10’ncu ayın 10’unda saat 10:00 da gerçekleştirilen hain saldırıda bunlardan birisidir. Demokrasimize, kardeşliğimize, barışa atılmış bombalar onlarca insanımızın canlarını yitirmesine onlarca vatandaşımızın da yaralanmasına sebep olmuştur. Bu kalleş saldırıda yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah tan rahmet kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Hain saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyor geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz”

 

‘BU VARLIKLARA ALKIŞ TUTANLARI LANETLİYORUZ’

Aytekin, kalleşçe girişimleri bu girişimleri tezgâhlayan odakları buna alet olanları ve insan bile diyemeyeceğimiz bu varlıklara alkış tutanları Lanetliyoruz. Bu hain saldırı başta olmak üzere kardeşliğimize birliğimize ve beraberliğimize yönelik olarak gerçekleştirilen bütün kalleşçe girişimleri bu girişimleri tezgahlayan odakları buna alet olanları ve insan bile diyemeyeceğimiz bu varlıklara alkış tutanları lanetliyoruz. Yüce Allah bunların bin türlü belasını versin diyoruz. Yetkililerimize de sesleniyoruz bu hain saldırıların sona erdirilmesi için yaşam tecrübeleri meslek tecrübeleri ve vatan savunma tecrübeleri olan Emeklilerimiz üzerlerine düşecek her türlü göreve hazırdır. Bilinmelidir ki bu vatanın imarı inşası ve savunmasında alın teri el emeği olan bizler ülkemizin her zaman olduğu gibi yine emrindeyiz ve ömrümüz yettiği sürece de bu görevin başında olacağız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu