Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Emekliler TOKİ için mecliste

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Emelliler Derneği Şubesi, emeklilerin sorunlarını dile getirmek ve özellikle gündemde olan TOKİ İle ilgili Emeklileri ev sahibi yapma çalışmalarını hakkında görüş ve düşüncelerini Kırıkkale Milletvekillerine aktardı.
 
KENDİSİ DE İŞÇİ ÇOCUĞU
Milletvekilleri ziyaretinde Türkiye Emekliler Derneği Şubesi Yönetim Kurulunun tamamı görüşmelerde hazır bulundular. Görüşmelerde milletvekilleri emeklileri sıcak karşıladılar. Konu hakkında açıklama yapan Şube Başkanı Zekeniya Aytekin, “Sorunlarımızı dikkatlice dinlediler Özellikle Milletvekilimiz Ramazan Can halkın içinden gelmesi ve bir işçi ve Emekli çocuğu duyarlılığı içerisinde sorunları bizzat yaşıyormuşçasına yaklaşım sağladı. TOKİ İle ilgili görüşmede anında TOKİ Yönetimini arayarak Kırıkkale’de konuyla ilgili bir toplantı yapılmasını ve derneğin bu organizasyonunu yapmasını bizden istedi. Bizde bunu seve seve yapacağımızı kendisine söyledik” ifadelerini kullandı.
 
SORUNLARI İLETTİLER
Aytekin, “Milletvekili Ramazan Can ile görüşmemizde emeklilerimizin genel sorunları ile ilgili olarak Emekliye de verilmesi gerekli olan Promosyon konusunun Mecliste ve Hükümet nezdinde dile getirilmesini ayrıca en düşük Emekli maaşının asgari ücret seviyesine getirilmesini 2000 ile 2008 yılları arasında Emekli olanlara da intibak yasasının çıkarılmasının yanı sıra sağlıkta katkı paylarının kaldırılması dileklerimiz arasında olduğunu söyledik. Yönetimimiz Milletvekilimiz Mehmet Demir ile toplantısı olması nedeniyle kısa bir görüşme yaptık sorunlarımızla ilgili notlarımızı kendilerine sunduk” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu