Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Emekliye verilen zam günlük bir pide etmiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin Temmuz ayı emeklilere yapılan 4.76’lık zammın emeklileri hayali sukuta uğrattığını söyledi.

 

POZİTİF AYRIMCILIK ÖNCELİĞİMİZ

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin Temmuz ayında yapılması açıklanan zam hakkında yazılı bir basın açıklaması yaptı. Keskin yaptığı basın açıklamasında yapılan 4.76’lık zammın emeklileri hayali sukuta uğrattığını belirtti. Keskin açıklamasının devamında ise şunları ifade etti: “Afaki enflasyona endeksleşen zam oranları her zaman olduğu gibi düşük oranda gerçekleşmiştir. Verilen günlük zam 1.63 kuruş olmuştur. Her zaman denek olarak söylediğimiz şey emeklinin enflasyonu her ay harcamalarına göre yapılması veya seyyanen zam verilmesi gerekmektedir. Verilen yüzdeli zamlar emekliler arasındaki makası açmaktadır. Yeni kurulacak olan koalisyon hükümetinden beklentilerimiz bahsettiğimiz sıkıntılarımızın giderilmesi. Emeklilerimizin beklentileri arasında gündemde bulunan refah ikramiyesinin verilmesi, en düşük Emekli maaşının 1500 TL olması promosyon konusunun bankalarla görüşülmesi ayrıca emeklilere pozitif ayrımcılığın yapılması önceliklerimiz arasındadır. Bahsettiğimiz tüm konuların kurulacak hükümetin ve siyasi partilerimizin takipçileri olacağı inancını taşımaktayız”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu