Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleKültür SanatManşet

EMITT fuarından mutlu geldik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dünyada en büyük 5 büyük fuardan birisi olan ve 80 ülkeye ev sahipliği yapan EMİTT fuarı etkinliği sona erdi. Çeşitli bölge illerinin yer aldığı fuara ilimiz 7’nci kez katıldı. Fuarda şehrimize ait yöresel yemekler ve türkülerin tanıtımı yapıldı.
 
KIRIKKALE’NİN TANITIMI YAPILDI
İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde 20’nci kez düzenlenen ve 80 ülkeye ev sahipliği yapan EMİTT fuarı etkinliği sona erdi. Ahiler Kalkınma Ajansı, İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü (Halk Eğitim Merkezi), Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Sektörsel işveren temsilcileri ve İl Kültür Müdürlüğü katılımı ile hem dünya ajansları ve dünya insanına Kırıkkale’nin tanıtımı en iyi şekilde yapıldı.
 
YÖRESEL TÜRKÜLER SÖYLENDİ
EMİTT 2016 Fuarında Kırıkkale tanıtım CD’si ve broşürleri ile Kırıkkale ilinin esnaflarından Akçay kolonyaları, Tunçlar Çitlekcilik’in ürünleri standı ziyaret edenlere hediye edildi.
Fuar 29-30-31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde açık kaldı. Fuara katılan yetkililer; ilimizi en iyi şekilde tanıtılması için gerekli çalışmayı yaptıklarını ifade ettiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu