Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

En büyük aday Akçelik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA 4 ADAY

 

En büyük aday Akçelik

Yaklaşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimleri için adaylar çıkmaya başladı. Edinilen bilgilere göre; seçimler öncesi 4 isim başkanlık için çalışmalara başlarken, en büyük aday olarak Ömer Akçelik ön plana çıkıyor.

 

13 GRUP 2 BİN ÜYE

Ekim-Kasım aylarında yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimleri için başkanlık için yarışacak isimler gün yüzüne çıkmaya başladı. 13 gruptan yaklaşık 2 bin üyenin bulunduğu oda da şu ana kadar 4 adayın ismi gündeme düştü. Mevcut oda başkanı Ahmet Varlı’nın başkanlığa aday olmayacağı iddia edilirken, Meclis Başkanı Ömer Akçelik, eski başkanlardan Cemalettin Akdoğan, Muhsin Güloğlu ve Orhan Kılıç’ın başkanlık için liste çalışmaları yaptığı, adaylardan ise en büyük aday olarak Ömer Akçelik gösteriliyor.

 

LİSTE ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Adı geçen 4 adayın henüz adaylık açıklaması yapmamalarına karşılık liste çalışmaları yaptıkları öğrenilirken kısa süre içerisinde adaylık açıklamalarını yapmaları bekleniyor. Oda yetkilileri seçimlerin Ekim ve Kasım aylarında yapılacağını, geriye dönük 2 yıl aidat borcu bulunan üyelerin oy kullanma hakkının olmayacağını belirttiler. Yetkililer, aidat borcu bulunan üyelerin üye listesinin askıya çıktıktan sonra askı süresince aidatlarını yatırmaları halinde oy kullanabileceğini kaydettiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x