Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

En büyük bayram günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

 

“KAN VE CANLA GÖSTERDİLER”

İl Başkanı Göçer, yazılı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bugün, aziz milletimizin yokluklar ve imkansızlıklar içerisinde kendi küllerinden çağdaş bir cumhuriyeti var etmeyi başardığı gündür. Bugün, bizim özgür ve bağımsız bir devlet olarak yeniden doğrulduğumuz ve Cumhuriyeti kurduğumuz, Atatürk’ün ifadesi ile “En Büyük Bayram” günüdür. Milletimizin eşsiz mücadelelerle dolu Kurtuluş Savaşı’nda sergilediği birlik ve beraberlik, sonsuz fedakarlıkları sonucunda kazanılmış görkemli bir zaferdir. Aziz milletimiz, bağımsızlığına göz diken düşman unsurlarına karşı verdiği kararlı ve onurlu mücadeleyle, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını kanıyla ve canıyla göstermiştir.

 

“KÖLELİĞİ ELİNİN TERSİYLE İTEN…”

İnsanlık tarihi, milletlerin böylesine sarsılmaz bir ortak iradeyle kendi kurtuluş destanlarını yazdıklarına çok nadir şahit olmuştur. Köleliği elinin tersiyle iten, esareti reddeden ve boyunduruk altına alınmayı asla kabul etmeyen bu yüksek ruhun, kendisine en çok yakışan yönetim şekli cumhuriyetle bütünleşmesi elbette son derece normal görülmelidir. Böylesi anlamlı bir günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapmak için kendilerini feda etmiş olan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, Türk Milleti’nin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum”

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ülkücü
ülkücü
30 Ekim 2014 08:47

EN BÜYÜK BAYRAM SEN VE SENİN GİBİLERİN O KOLTUĞU BIRAKTIĞI GÜN. KALK O KOLTUKTAN GÖR 2015 SEÇİMLERİNDE NE OLACAĞINI NE KADAR GEREKSİZ VAR DOLMUŞ SENİN GİBİ DAVADAN HABERSİZ

Başa dön tuşu