Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

“EN BÜYÜK ZAFER, GÜÇLE DEĞİL AZİMLE KAZANILANDIR”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLADIK
Kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda başladı. Buradaki törende Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı anıta çelenk sundu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Üsteğmen Celal Burak Kağızmanlı, günün anlamına ilişkin konuşmasında, Türk tarihine altın harflerle yazılmış olan bu zaferin 94. yıl dönümünde böyle bir milletin ve onun bağrından çıkan Türk ordusunun mensubu olmaktan gurur duyduklarını söyledi.
Kağızmanlı, şöyle devam etti:
“Son dönemde içimize sızmış, üzerindeki üniformayı asla giymeyi hak etmeyen vatan haini terörist unsurlar, 15 Temmuz günü giriştikleri darbe teşebbüsünde karşılarında çocuğundan yaşlısına, erkeğinden kadınına, milleti buldu. Bu hain teşebbüsten istediklerini alamayarak tarih sayfasında vatan haini olarak yerlerini almışlardır. Bu olaylarla birlikte aziz milletimiz ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin asıl mensupları, ülkemiz üzerinde emelleri olanlara bir kez daha gücünü göstermiştir.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x