Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

En çok kitap okuyanlara ödül

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, kitap okuma yarışmasında finale kalanlar ile dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

 

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Başarılı öğrenciler, aileleri ile birlikte Vali Haktankaçmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Haktankaçmaz, finale kalanlar ile dereceye giren öğrencilere başarı belgelerini verirken, dereceye giren öğrencileri ayrıca altın ile ödüllendirdi.

 

BOL BOL KİTAP OKUYUN

Vali Haktankaçmaz, okunan her kitabın insana ayrı bir ufuk açtığını ve ayrı bir vizyon kazandırdığını belirterek; “Derslerinizin yanı sıra bol bol kitap okuyun, kitap okumak insanı dinlendirir. Önünüzde çok uzun bir hayat ve eğitim dönemi var. İnşallah bu alışkanlığınızı devam ettirirsiniz. Okumak bir hastalık gibidir. Okumayınca bir şeylerin eksik kaldığını hissedersiniz. Çocuklarımıza bu bilinci vermek, bu ortamı sağlamak çok önemli. Ben hepinizi tekrar tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x