Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimKarakeçiliManşet

En iyi eğitimler verilmeli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

En iyi eğitimler verilmeli
Karakeçili Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, okul ve köy ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Kaymakam Köroğlu, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın aldıkları ilkokul eğitimi gelecekte hayat akışları ve mesleklerini seçmeleri açısından çok önemli, bunlara en iyi şekilde eğitimlerini vermeliyiz” dedi.

OKULUN KÜTÜPHANESİ İNCELENDİ
Karakeçili İlkokulunu ziyaret eden Kaymakam Köroğlu, okulun fiziki, personel ve eğitim durumu hakkında okul müdürü Haydar Duruakan’dan bilgi aldı. Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Köroğlu, okulun kütüphanesinde incelemelerde bulundu. Daha sonra Kaymakam Köroğlu, Akkoşan köyünü ziyaret etti. Muhtar Şah İsmail Sağlam’dan köyün durumu hakkında bilgi alan Köroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karakeçilide kısa süre önce göreve başladığını belirterek, köylerde ve kurumları ziyaret ettiğini söyledi.

GEREKLİ YATIRIMLARI YAPMALIYIZ
İlçe hakkında, bilgi edinmeye çalıştığını anlatan Köroğlu, “Ziyaretimize eğitim ordumuzun neferleri çocuklarımızdan başladık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın aldıkları ilkokul eğitimi gelecekte hayat akışları ve mesleklerini seçmeleri açısından çok önemli, bunlara en iyi şekilde eğitimlerini vermeliyiz. Akkoşan köyünü de ziyaret ettik. Köyümüz Kızılırmak kenarında tarım ve hayvancılığa elverişli bir köy. Köyden kente göçü önlemek adına köylerimizde alternatif tarım ürünlerinin ekimini denemeliyiz, hayvancılığa gerekli yatırımları yapmalıyız. Devletimiz bu konuda gerekli destek ve kaynakları sunmaktadır.” diye konuştu. AA

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x