Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Engel tanımıyorlar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret ederek, okulda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Haktankaçmaz, öğrencilerin engelleri aşarak, önemli işlere imza attığını vurguladı.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Vali Haktankaçmaz, Okul Müdürü Ünal Dündar’dan okul ve okulda verilen eğitimler hakkında bilgi aldı. Okulun çeşitli birim ve sınıflarını gezen Vali Haktankaçmaz, sınıflarda eğitim gören öğrencilerin derslerine de katıldı. Vali Haktankaçmaz, ziyaretinde öğrenci ve velilerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü yetkilileri de hazır bulundu.

 

ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATACAKLARDIR

Engellilerin hayatın her alanında olması gerektiğini ifade eden Haktankaçmaz, “Buradaki öğrencilerimiz engellerini aşarak gelecekte vatan ve millet için önemli işlere imza atacaklardır. Her alanda bizler engelli vatandaşlarımızın, öğrencilerimizin yanındayız. Engellilerin yaşamın her alanında olması için çaba göstermemiz gerekiyor. İnşallah bundan sonraki süreçte hem devlet olarak hem de kurumlarımız olarak engellilerimiz için daha iyi standartlar oluşturmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Haber Merkezi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x