Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Engelli İşçi Alınacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Makina ve Kimya Endüstrisi’nin en az lise mezunu, belirsiz süreli engelli işçi alımı yapacağını duyurdu. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada başvuruların 10 Ekim’de biteceği ifade edildi.

KPPS VE LİSE ŞARTI

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü/Kırıkkale, 29 Eylül’de Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla personel alım ilanı verdi. İlana göre en az lise mezunu, belirsiz süreli, engelli işçi alınacak.  Alınacak Personel: – Metal İşleri Teknisyeni: 1 Genel Şartlar: – KPSS’ye girmiş olmak – Engelli raporu olmak – En az lise ve dengi okullardan mezun olmak.

BAŞVURULAR İŞKURA

Belirsiz süreli/sürekli çalışmayı kabul etmek – Başvurular ve işe alımlar İŞKUR tarafından yapılacaktır Başvuru Süreci: Kırıkkale Makina ve Kimya Endüstrisi engelli işçi alım ilanı başvuruları 29 Eylül’de başladı ve 10 Ekim’de sona erecek. Başvuru süreci sona erdikten sonra, sınav yeri ve tarihi ile alakalı duyuru yayınlanacaktır. Makina ve Kimya Endüstrisi işçi alım ilanı detayları ve başvuru için İşkur’un resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz” denildi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x