Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinManşet

Engelli vatandaşlara Kur’an-ı Kerim eğitim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin İlçe Müftülüğü, Kaymakam Muammer Köken’in talimatı ile başlatılan proje kapsamında 12 engelli vatandaşa Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler eğitimi verdi.

 

PROJEDEN MEMNUN OLDULAR

İlçe Kaymakamı Muammer Köken’in engelli vatandaşların dini eğitim almaları konusunda İlçe Müftülüğe verdiği talimat doğrultusunda gerçekleştiren proje 3 ay sürdü. 12 engelli vatandaşın evlerine ve iş yerlerine gidilerek büyük bir özveriyle Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler eğitimi verildi. Vatandaşlar, yapılan bu projeden memnun olduklarını, dini alanda olduğu gibi diğer alanlarda kendilerine önem verilmesi gerektiğini ifade ettiler.

 

DEVLET YANLARINDA

İlçede ki kişilerin özel durumuna göre hizmet verdiklerini belirten Kaymakam Köken, “Engelli vatandaşlarımızın bu özel durumları nedeniyle böyle bir proje gerçekleştirdik. Verilen bu eğitimle onların yalnız olmadığını, devletin eğitim alanında da yanlarında olduğunu, diğer vatandaşlarımızdan hiçbir farkları olmadıklarını ,bizim için çok değerli olduklarını  göstermek istedik. Projede çalışan İlçe Müftülüğü personellerine teşekkür ederim” dedi.

 

TALEPLERİNİ DİNLİYORUZ

Proje hakkında konuşan İlçe Müftüsü Fazlı Mutlu;  “Engelli vatandaşlarımızın naif yapıda olduğundan taleplerini her zaman dile getirememekteler. Müftülük olarak önce ilçede tüm engellileri tespit ettik, bunlardan eğitim almak isteyenlere  böyle bir uygulama ile çare olmak istedik. Bire bir yapılan bu eğitimlerle, engelli vatandaşlarımızı hem dini eğitim vererek maneviyatını geliştirmek, hem onların yalnızlığını, mahsunluğunu ortadan kaldırmak istedik” şeklinde konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x