Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Engelliler işsiz kalmayacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Engelliler işsiz kalmayacak

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Kadın Kolları İl Başkanı Esma Ünal hanımefendi ve  beraberinde İl başkan yardımcılarıyla birlikte Engelsiz Kafede engellilerle bir araya geldi. Engellilerin yaşadığı sorunları ilgililerle görüşme yaparak çözen İl Başkanı Dağdelen, İŞKUR kanalıyla çalışmak isteyen engellilere de yardımcı olacaklarını söyledi.

 

ENGELLİLER İSTİHDAM EDİLECEK

Engelsiz Kafe’de engelli vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, engellilerin sorunlarını dinledi. İl Başkanı Dağdelen, engellilerin kendisine ilettiği sorunların çözümü noktasında ilgililer arayarak bir çok sorunun yerinde çözülmesini sağladı. İŞKUR kanalıyla yapılan engelli istihdamı konusunda da açıklamalarda bulunan İl Başkanı Dağdelen, engellilerin istihdamı noktasında özel sektör ve İŞKUR kanalıyla çalışmak isteyen kendilerine müracaat eden hiçbir engellinin işsiz kalmayacağı sözünü verdi.

 

SORUNLARINI İLETTİLER

Kendilerini ziyaret ederek engellilerin sorunlarının yerinde çözülmesini sağlayan İl Başkanı Dağdelen’e teşekkür eden Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı M. Emin Erkoç “İl Başkanımız bizlerle buluşarak engelli kardeşlerimiz ile bire bir sohbet edip engellilerin sorunlarını kendi ağızlarında dinledi. Ak Parti İl Başkanımız Nuh Dağdelen bey ve yönetim kurulu üyesi Arkadaşlarımıza yapmış oldukları bu nazikane ziyaretten dolayı şahsım ve üyelerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x