Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Engellilerden anlamlı destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği üyeleri, TSK’nın sürdürmüş olduğu Zeytin Dalı Harekatına destek vermek amacıyla Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan’ı ziyaret etti.

 

HAREKATA DESTEK VERDİLER

Ülkemizin her zamankinden daha fazla birlik, beraberlik milli ve yerli duruşa ihtiyacı olduğu bu günlerde Engellilerden anlamlı bir destek geldi. Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı harekatına desteklerini ifade etmek için Garnizon Komutanlığına ziyarette bulundu. Ziyarette Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan ile görüşen Dernek Başkanı M.Emin Erkoç ve yönetim kurulu üyeleri desteklerini bildirdi.

 

HER TÜRLÜ GÖREVE HAZIRIZ

Dernek Başkanı Erkoç “Kırıkkaleli Engelliler olarak her zaman ordumuzun yanında olduğumuzu, verilebilecek her türlü göreve hazır olduğumuzu, Afrin’de ağır hava şartlarına rağmen Vatan ve Milletimiz için göğsünü siper ederek mücadele eden Askerlerimizin yurdumuza Zafer’le sağ salim dönmeleri için selam ve dualarımızın onlarla birlikte olduğunun bilinmesini isteriz. Rabbim her zaman her yerde her şartlarda ordumuzu daima muzaffer eylesin inşallah” dedi.

 

HABER: MEHMET ERKOÇ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x