Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Erdoğan İle Tekrar Güçleneceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından Mayıs ayı genişletilmiş il divan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda partililerine seslenen İl Başkanı Mürsel Akçay, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucusu olduğu AK Parti’nin Genel Başkanlığı’na geçerek yapacağı çalışmalar ülkemize daha da güç katacaktır

 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

16 Nisan’da yapılan referandum çalışmalarını tamamladıktan sonra sahalarda vatandaşlara teşekkür etmek için bulunan AK Parti İl Başkanlığı, genişletilmiş İl Divan Toplantısı’nı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya; Milletvekilleri Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Koordinatör Milletvekili Halil Özyolcu, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Mürsel Akçay, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

 

ÜLKEMİZ GÜÇLENECEK

Divan Başkanı İlyas Sözeri olurken, üyeliklerini ise Eyüp Aydın, Aydın Şener, Muhammed Ali Yıldırım ve Selim Aksoy yaptı. İl Başkanı Mürsel Akçay yaptığı konuşmada, referandumda gece gündüz çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Akçay, “Ankara Arena kapalı spor salonunda referandum startı verilmesinin ardından bizlerde milletvekillerimiz belediye başkanlarımız kadın ve gençlik kollarımız ve partimize gönül vermiş dava arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalar yaptık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucusu olduğu AK Parti’nin Genel Başkanlığı’na geçerek yapacağı çalışmalar ülkemize daha da güç katacaktır” şeklinde konuştu.

 

50 DÖNÜM ARAZİ

Belediye hizmetlerinden bahseden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale için önemli çalışmalara imza attıklarını ifade etti. Şehir Parkı’nın Kırıkkale’ye büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Saygılı, “Görev sürem bittikten sonra bana sorsalar Kırıkkale için ne yaptın diye, bende şehir parkını gösteririm. Bu hizmetimiz, 50 dönüm arazi üzerine yapılacak olan büyük bir parktır” dedi. Saygılı’nın ardından konuşma yapan Milletvekilleri Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir ise Referandumda Kırıkkale’de başarılı çalışmalar yaptıklarını ifade ettiler.  Milletvekili Öztürk ve Demir her zaman Kırıkkale halkı ile beraber olduklarını söyleyerek referandumun ardından ziyaretlerin devam ettiğini belirtiler.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x