Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Erkek giyimin yeni adresi WSS

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

WESSİ MENWEAR DÜZENLENEN TÖREN İLE AÇILDI

 

Kırıkkale’nin erkek giyiminde ki yeni adresi Wessi Menwear düzenlenen tören ile açıldı. Kırıkkalelilerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta, açılış gününe özel fiyatlar uygulandı.

 

Giyim sektöründe Kırıkkale’de uzun yıllar faaliyet gösteren Ersan Dursun, Wessi Menswear adı altında yeni işletmesini Yeni Doğan Mahallesi Barboros Hayrettin Caddesi üzerinde dualarla açtı. Birbirinden şık elbiselerin yer aldığı Wessi Menswear’da açılışa özel indirimler de yer alırken, Kırıkkaleliler açılışa büyük ilgi gösterdi. Açılışa yapılan Wessi Menswear’da Vena, Yeards, Pağoda ve Ambar gibi markalarında ürünü bulunuyor.

 

AÇILIŞA ÖZEL FİYATLAR

Kırıkkale’de erkek giyiminin yeni adresi olan Wessi Menswear (WSS) açılışına Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Bekir Şahin ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşma yapan işletme sahibi Ersan Dursun, “Uygun fiyatlarda, birbirinden güzel elbiseleri vatandaşlarımızla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Mağazamızın açılışa özel fiyatlar bulunmakta ” dedi. Açılışa özel olan fiyatların bazıları ise şunlar; Takım Elbise 149 TL, Ceket 99 TL ve 3 Adet Gömlek 99 TL.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x