Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Erken seçim 1 Kasım’da

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

7 Haziran Genel seçimlerinin ardından koalisyon görüşmeleri tamamlandı. Görüşmelerden koalisyon oluşmaması ile birlikte erken seçim hareketliliği başlarken, vatandaşlar erken seçim tarihini merak ediyor.
 
ERKEN SEÇİM NE ZAMAN?
Partiler koalisyon sürecinde anlaşmaya varamadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde katıldığı muhtarlar toplantısında seçim sürecinin başlayacağını açıkladı. Daha sonra TBMM Başkanı İsmet Yılmaz’ı kabul ederek, seçim sürecinin ilk adımını attı. Erken seçime gidileceği ihtimalinin neredeyse kesinleşmesinin ardından ise seçim tarihi merak edildi ve vatandaşlar ”2015 erken seçim ne zaman gerçekleştirilecek?” sorusuna yanıt aradılar.
 
TÜRKİYE, SEÇİMİ YAŞAYACAK
Yüksek Seçim Kurulu, seçim hazırlıklarına başlayarak, seçim tarihinin belirlenmesi konusunda adım attı. YSK seçimin 1 Kasım’da yapılmasını öngören seçim takvimi taslağını siyasi partilerin görüşüne sundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı ve erken seçim tarihi konusundaki soruya, “Şu anda açıklanan tarih 1 Kasım. 1 Kasım’da da inşallah Türkiye, tekrar seçimi yaşayacaktır” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu