Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Eroğlu mahalle toplantılarına başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında Osmangazi, Başpınar Gündoğdu ve Yuva mahalleleri sakinleriyle bir araya geldi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında Osmangazi, Başpınar Gündoğdu ve Yuva mahalleleri sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Eroğlu, belediyenin Merkez dışındaki hiçbir mahallede çalışma yapmadığını ve vatandaşların buna ders vermesi gerektiğini söyledi. Mahallelerin sorunlarını bildiğini belirten Eroğlu, 21. Yüzyılda yol, su, çöp sorunlarının Kırıkkale’ye yakışmadığını ve bu konuda başkan olması durumunda önemli çalışmalar yapacağını kaydetti. Mevcut Belediye Başkanının doğrudan çok yanlışı oyduğunu belirten Eroğlu, belediyenin rant kapısı olmadığını ifade etti.

‘HİZMETE DOĞU’DAN BAŞLAYACAĞIZ’

Eroğlu konuşmasını devamında, “Kırıkkale’nin doğu bölgesi hizmet fazla yok. Biz bu bölgeye hizmet etmek için yolla çıktık. Rant için değil hizmet için aday oldum. Önemli olan yarış değil memlekete hizmet için yola çıktık. Bu memleketin toprağını tozunu biliyorum ve halkla iç içe yaşıyorum.  Mahallelerimiz için AVM başta olmak üzere daha farklı projelerimiz var bu projeleri hayata geçirmek için çalışacağız. Doğu kesimlerinde belli başları sorunları var ve bu sorunları çözmek için aday oldum. 30 Mart akşamı benim gidecek bir yerim yok ben hala burada olacağım. Biz Kırıkkaleler olarak hizmete doğu kesimlerinden başlayacağız.”

HER MAHALLEYE HALK EĞİTİM MERKEZİ

“Doğu bölgesi için en büyük proje olan terminal projesi var.  Ev hanımları için her mahalleye halk eğitim merkezi açılacak ve burada üretimle için yardımcı olacağız. Alt ve üst geçit eksiklerini tamamlayacağız, yapacaklarımızı söyleriz yapamayacaklarımızı konuşmaya gerek yok.  Ne yapılması gerektiğini ve sorunları çözmeyi biliyorum bunları çözmek için aday oldum. Öğrenciler için toplu taşıma araçları tekrar faaliyete geçecek engelliler için engelleri açacağız. Kırıkkale’ye ne yaparsam yapayım önce bu bölgeden başlayacağız. Doğuyu şehirle bütünleştireceğiz. Hizmetlere buradan başlayacağız o yüzden İlk toplantıya burada yaptık.”

‘PARTİNİZ NE OLURSA OLSUN…’

“Partiniz ne olursa olsun oyunuz Demokrat Parti’den yana olsun. Kırıkkale halkı belediyeye ne zaman gelirse sorunları çözülecek ve belediye halkla buluşacak. Belediye içerisinde kadın kolları kurulacak ve bunun için hazırlıkları tamamladık. Bu bölge merkezin göz bebeği olması için çalışacağız ben Kırıkkale’nin adayım” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu