Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Esefle kınıyorum

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Milletvekili aday adayı Akdoğan, Şehit ve Gazi Ailelerinin sitem ettiği çözüm süreciyle ilgili konuştu, Atalay’ı eleştirdi.
Kırıkkale MHP Milletvekili aday adayı Cemalettin Akdoğan, seçim çalışmaları çerçevesinde dün Şehit ve Gaziler Derneğini ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulunan Akdoğan, Çözüm süreciyle ilgili Şehit ve Gazi ailelerinin sitemlerine ortak oldu, iktidarı esefle kınadığını belirtti.
Sitem ettiler
MHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı Cemalettin Akdoğan, 7 Haziran seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Kırıkkale esnafı ve pazarcı esnafları esnaflarını ziyaretinin ardından dün de Şehit ve Gaziler Derneğini ziyaret eden Akdoğan, burada Şehit ve Gazi aileleriyle sohbet etti. Çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunan Akdoğan, çözüm süreciyle ilgili olarak Şehit ve Gazi ailelerinin iktidara karşı sitemlerini dinledi. Ziyaret sonrası gazetemize açıklamada bulanan Akdoğan, şöyle konuştu.
 
Helallik istenmesi lazımdı
“Şehit ve Gazi aileleri çözüm sürecinin taraftarlarından birisinin kendileri olmasına rağmen hiç kimse gelip kendilerinin fikir ve düşüncelerinin sorulmamasından dolayı çok kızgın olduklarını belirttiler. Türkiye’nin normalleşmesi, taraftarlar arasında uzlaşma sağlanacaksa iktidarın kendilerinden helallik istemesi gerektiğinde de haklı serzenişte bulunmuşlardır. Evlatlarını kaybedenler olarak son derece üzgün olmaları içimizi sızlatmıştır”
 
Gazilerimiz sıra bekliyor
“MHP Milletvekili aday adayı olarak Şehit ve Gazi ailelerinin serzenişlerine harfiyen katıldığımı belirtmeliyim.” diyerek sözlerine devam eden Akdoğan, “şu ana kadar 177 tane Güneydoğu şehidimiz, 110 tane gazimiz bulunmaktadır. Bedelli askerlik değişikliği yapılarak 3 milyar Türk Lirası gibi birikmiş bir rakam söz konusu. Gazilerimizin tedavi göreceği Fizik Tedavi merkezi sadece Ankara’da bulunuyor. Bu anlamda yüzlerce gazimizin sıra beklediği öğrenmiş bulunuyoruz. Toplanan bu para ile 7 bölgeye Fizik tedavi Merkezi açılabilir, gazilerimizin bu sıkıntısı giderilebilir” dedi.
Atalay’ı kınıyorum
Sözlerinin sonunda Açılım ve çözüm sürecinin mimarı, Başbakan yardımcısı Beşir Atalay’a sitemde bulunan MHP Milletvekili aday adayı Akdoğan, “çözüm süreciyle ilgili olarak Şehit ve Gazi ailelerinden görüşlerini sormayan, fikirlerini almayan Sayın Beşir Atalay’ı esefle kınıyorum. Milletvekili olmamam halinde bunun takipçisi olacağımı da buradan ilan ediyorum.” Dedi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

  1. Kırıkkaleli en büyük kınamayı seçim günü sandıkta yapacaktır Sayın Başkanım müsterih olunuz…

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu