Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Eski polise hapis cezası

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında yargılanan eski polise, 7 yıl 1 ay hapis cezası verildi.

BERAAT İSTEDİ
Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmada, “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuksuz yargılanan eski polis memuru Fuat Kaynarcı ile avukatı hazır bulundu. Sanık Kaynarcı, mahkemeye gelen ByLock kayıtlarını kabul etmediğini ve bunlarda yanlışlık olduğunu savundu. Hiçbir zaman terör örgütü yandaşı olmadığını iddia eden Kaynarcı, “ByLock kullanmadım. Üyelik iddiasını kabul etmiyorum. Hiçbir zaman hainlik yapmadım. HTS kayıtlarındaki kişiler meslektaşlarım. Bunların da örgüt üyesi olduğunu düşünmüyorum. Beraatimi talep ediyorum.” dedi.

7 YIL 1 AY
Mahkeme heyeti, 7 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırdığı sanığın tutuklanmasına karar verdi. Aynı mahkemedeki diğer duruşmalarda, açığa alınan ve “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuksuz yargılanan komiser yardımcısı H.G, polis memurları K.D, K.G, İ.Ç. ve H.B. ile avukatları hazır bulundu. Mahkeme heyeti, delil yetersizliğinden 5 sanığın da beraatine hükmetti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x