Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Eski YİH binası yenileniyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yüksek İhtisas Hastanesi Yöneticisi ve Başhekim  Uzm.Dr.Tekin Akça ve Tıbbi  Hizmetler Başkanı Genel Sekreter Vekili Op.Dr.Mehmet Emin Demir‘in birlikte yaptıkları basın açıklaması ile Yüksek İhtisas Hastanesi eski binasının yenilendiğini açıkladılar.

 

HİZMETE SUNULDU

Yüksek İhtisas Hastanesi Yöneticisi ve Başhekim  Uzm.Dr.Tekin Akça ve Tıbbi  Hizmetler Başkanı Genel Sekreter Vekili Op.Dr.Mehmet Emin Demir‘in birlikte yaptıkları basın açıklamasında, “Yüksek İhtisas hastanemiz eski binası içerisinde poliklinik hizmetlerinin yürütüldüğü katlarda, eski idari, acil ve laboratuar yerleşim alanları yapılan çalışmalarla poliklinik sahasına dönüştürülerek poliklinik sayıları arttırıldı. Söz konusu polikliniklere iç mekan düzenlemeleri yapıldı. Hastanemize tedavi olmak için müracaat eden vatandaşlarımızın daha rahat ve kaliteli hizmet almalarını sağlamak için oturma grupları yenilendi ve sayıları arttırıldı. Polikliniklerde muayene sırasını bekleyen hastalarımızın sıkılmadan vakit geçirebilecekleri ferah alanlar oluşturuldu. Yeni oluşturulan poliklinik alanlarının tamamı manzara tabloları, çiçekler ve çizgi film kahramanlarıyla (yeni oluşturulan çocuk poliklinikleri) süslendi. Hasta ve çalışan memnuniyeti açısından yapımı tamamlanan poliklinik odalarının tamamına çalışma masası, etajer, dolap, muayene sedyesi, ofis koltuğu vb. malzeme alımları yapılarak hizmete sunuldu”

 

ÇOCUKLAR ÇİZGİ FİLM DÜNYASINA GELECEKLER

“Hastanemize başvuran çocuklarımızı hasta psikolojisinden kurtararak, hastaneyi onlara daha güzel bir ortam sağlamak için bütün çocuk polikliniklerini ve koridorlarını çocukların çok sevdiği çizgi film kahramanlarının resimleriyle ve tablolarıyla süslendi. Artık çocuklar,  geldikleri hastanede kendilerini çizgi film dünyasında gibi hissedecekler ve beklerken sıkılmayarak güzel vakit geçirebilecekler. Hastanemizin eski binasında yataklı servislerin bulunduğu alanlarda hasta ve hasta yakınlarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için yaklaşık 10.000 metre kare  dış cephe montalama, 11.000 metre kare ısıtma ve soğutma tesisatının tamamı yenileme ve yapılma çalışmaları devam etmektedir. Yapılan bu çalışmalar neticesinde yaklaşık %50 enerji tasarrufu sağlanması ön görülmektedir.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu