Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Esnaflar sandığa gitti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Esnaflar sandığa gitti

Kırıkkale’de oda seçimleri hafta sonu Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulu ile devam etti. İki adayın yarıştığı seçimlerden güven tazeleyerek çıkan mevcut Başkan Köksal Tonga, odaya yeni bir hizmet binası kazandırmak için çalışmalarının sürdüğünü söyledi. 789 üyenin oy kullandığı seçimlerde 469 oy alan mevcut başkan Tonga yeniden başkanlığa seçildi.

 

YENİ BİR YER ALINACAK

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu yapıldı. Kültür Merkezinde yapılan genel kurula oda başkanları ve odaya üye esnaflar katıldı. Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci’nin yaptığı genel kurulda mevcut Başkan Köksal Tonga ve Yasin Sadakat başkanlık için yarıştı. İki adaylı genel kurulun açılış konuşmasını yapan Başkan Tonga, “Üye esnaflarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürdük. Odamıza ait eski binanın kullanışsız olması nedeniyle yeni bir yere geçtik. Önümüzdeki dönemde üyelerimizin daha rahat kullanabilecekleri bir yer almak için çalışmalarımız devam ediyor. Genel kurulumuz ülkemize, Kırıkkale’mize ve üyelerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadesini kullandı.

 

TONGA YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Başkan adaylarından Yasin Sadakat ise neden aday olduğu yönünde açıklamalarda bulundu. Adaylığında hiçbir şekilde kişisel hesap, hırs ve ihtiras içermediğini söyleyen Sadakat, odanın bazı konularda yetersiz kaldığına inandığı için aday olduğunu kaydetti. Sadakat kendilerine görev verilmesi durumunda üye esnaflarla sürekli bir iletişim ağı kuracaklarını söyleyerek, genel kurulun hayırlara vesile olmasını diledi. Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Yapılan seçimlerde toplamda 789 oy kullanılırken, mevcut başkan Köksal Tonga 469 oy, başkan adayı Yasin Sadakat 308 oy aldı. Güven tazeleyen Tonga’nın yönetim kurulunda Cengiz Demirbaş, Kadir Kaplan, Ömer Karagülle, Ramazan Acar, Sadettin Aslıyüce, Kazım Şansal, Mustafa Demirel ve Halil İbrahim Erduran, denetim kurulunda ise Ahmet Şayık, Ömer Özdoğan ve İhsan Ersoy görev aldı.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x