Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Etkinlikler başlıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ KAPSAMINDA, HAFTA BOYUNCA ETKİNLİK OLACAK

 

15 Temmuz hain darbe kalkışmasının yıllarca hatırlanacağını ve darbeye karşı duran milletin zaferinin unutulmayacağını söyleyen Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, kent genelinde 15 Temmuz programlarının yapılacağını ifade etti

 

PROGRAM AÇIKLANDI

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri düzenlenecek. Planlanan etkinliğin düzenlenmesi için kent genelinde bulunan il müdürleriyle bir araya gelen Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, hain darbe girişiminin asla unutulmayacağını ve yıllarca milletin zaferi olarak anılacağını kaydetti. Kırıkkale’de yapılacak olan program ise şu şekilde. 11 Temmuz Salı günü saat 11.00’da şehitlik ziyareti yapılacak. 12.00’da ise Cumhuriyet Meydanı’nda fotoğraf sergisi açılacak. 11 Temmuz Salı günü saat öğle namazına müteakip Nur Cami’nde şehitlerin anısına mevlit okutulacak. Saat 14.00’da şehitlerin aileleri ziyaret edilecek.

 

VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

13 Temmuz Perşembe günü saat 10.30’da Müftülük Konferans Salonu’nda ‘Bir ihanetin anatomisi 15 Temmuz’ adında konferans verilecek.  14 Temmuz Cuma günü Saat 12.00’da Nur Cami’nde Kuran-ı Kerim tilaveti ve hatim duası programı yapılacak. Akşam 18.00’da ise Polisevi’nde şehit ailelerinin de katılacağı yemek verilecek.

 

DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜ

15 Temmuz Cumartesi günü ise saat 11.00’da İl Kültür Merkezi’nde Anma Programı düzenlenecek. Saat 21.00’da ise Cumhuriyet Meydanı’nda ‘Demokrasi yürüyüşü ve nöbeti gerçekleştirilecek. Vali Haktankaçmaz, düzenlenecek olan programlara Kırıkkale halkını davet ederek, hain darbe girişimi sırasında vatandaşların dik durduğunu ve anma etkinliklerinde de yanında olmalarını istediklerini kaydetti.

 

Haber: Burak Can

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x