Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleSiyaset

Etnik ayrımcılık yapanları unutmayacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutladı. Baloğlu, “Ülkeyi etnik kimliklere bölerek Türk kimliğini de ayaklar altına alanları, Türk milliyetçileri asla ve asla unutmamıştır ve unutmayacaktır” dedi.

 

Türkçülük 71 yaşında

Baloğlu yazılı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bizler 3 Mayıs 1944 yani Türkçülük gününün bu yıl 71’inci yılını anmaktayız. 3 Mayıs 1944 yılından itibaren anılmakta olan Türkçülük Günü, Türk-İslam davasına gönül veren herkes için büyük önem taşımaktadır. Türk milliyetçileri, Türk milletinin birliğini, beraberliğini ve bölünmez bütünlüğünün savunucusu olmuş ve daima da olmaya da devam edecektir. Türk milliyetçileri şartlar ne olursa olsun ülke birlik ve beraberliğimizin yanında ekonomik, sosyal ve kültürel istikrarında temelidir.”

 

Gerisi teferruat

“Türk Milliyetçileri ‘söz konusu vatan olunca gerisi teferruattır’ düşüncesiyle vatanına ve milletine bağlı gönüllü erleridir. Şu iyi bilinmelidir ki! Ülkeyi etnik kimliklere bölerek Türk kimliğini de ayaklar altına alanları, Türk milliyetçileri asla ve asla unutmamıştır ve unutmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş ve dava adamları Nihal Atsız, Orhan Şaik Gökyay, Fethi Tevetoğlu ve daha birçok Türk milliyetçilerini rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu