Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

EVET meydanda kutlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve anayasa değişikliği için yapılan halk oylamasında yüzde 62.4 evet oyu çıkmasının ardından, Kırıkkaleliler Cumhuriyet Meydanında kutlama yaptı.

 

“REİS ERDOĞAN”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve anayasa değişikliği için yapılan halk oylamasında yüzde 62.4’lük oy ile evet diyen vatandaşlar kutlama yaptı. Cumhuriyet Meydanında toplanan vatandaşlar ellerindeki bayraklarla yüksek oranda çıkan evet için sloganlar atarak kutlama yaptı. Anayasa değişikliği oylamasının ardından sonuçların açıklanması ile yapılan kutlamalarda vatandaşlar araçlarıyla konvoy yapıp şehir turu attı. Kutlamaya katılan vatandaşlar, “Reis Erdoğan”, “Cumhurbaşkanı Erdoğan” gibi sloganlar atarak zaferi kutladı.

 

SON SÖZÜ MİLLET SÖYLEDİ

Seçim sonuçlarının ardından açıklama yapanı Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can memleketimize hayırlı olsun Kırıkkale’ye teşekkür ediyoruz vatandaş takdirine saygı duyuyoruz ifadelerini kulandı Milletvekili Mehmet Demir İse  “Millet son sözü söyledi millet cumhurbaşkanlığı sistemini getirdi milletin önü daha açık Türkiye bundan sonra koalisyon görmeyecek millet kararını sandıkta verecek bundan sonra sistem böyle işleyecek Kırıkkale ve ülkemize sonsuz teşekkürler ülkenin önünü açtılar” dedi.

 

ÖNEMLİ VİRAJ

Türkiye’nin önemli bir virajdan döndüğünü söyleyen Milletvekili Abdullah Öztürk ise yaptığı konuşmada, “Milletimize hayırlı olsun Türkiye önemli viraj döndü Türkiye sadece Türkiye’den ibaret değil Türkiye’den gelecek bekleyenler ver aziz milletimize Kırıkkale ye teşekkür ediyorum yine Türkiye ortalaması üzerinde oy aldık Kırıkkale halkı ile gurur duyuyorum krizlerden artık Türkiye yaşamayacak 17 nisan ülkemiz için güzel bir gün olacak destek veren destek vermeyen herkese teşekkürler” ifadelerini kulandı.

 

MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKILDI

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, “Rabbime şükürler olsun Allah bizlere bu günleri gösterdi yeni Türkiye uyanacağız Kırıkkale hemşerilerimiz hiçbir zaman bizi mahcup etmedi Türkiye ortalaması üzerinde oy aldık”  AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, “tüm Kırıkkale’ye teşekkür ediyoruz Kırıkkale yapacağını yaptı herkesten Allah razı olsun ülkenin geleceğini milli iradeye sahip çıktılar 15 Temmuz’da meydanları doldurduğumuz gibi yine milli iradeye halkımız sahip çıktı. Durmak yok yola devam” şeklinde konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x