Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Evet Platformu Oluşturuldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, sivil toplum kuruluşu başkanları ile bir araya geldi. Referandum sürecinin değerlendirildiği toplantıda Kırıkkale’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşların oluşan bir Evet Platformu kurulmasına karar verildi.

 

SÜREÇ DEĞERLENDİRİLDİ

25 Şubat’ta Ankara Arena’da AK Parti tarafından verilen referandum startının ardından sahada çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, sivil toplum kuruluşu başkanları ile Kırıkkale Öğretmenvinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Müsiad Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, Kim-Der Başkanı Ahmet Seçilmişoğlu, İnsan Yüceliğini Gerçekleştirme Derneği Başkanı Tuğşat Şahingöz, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Kırıkkale Şube Başkanı Hasan Kökrek, Enderun Uluslar arası Öğrenci Derneği Başkanı Adem Yıldırım, İslami İlimler Fakültesi Derneği Başkanı Eyüp Baş, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal Uzun, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Üzeyir Sağır, Anadolu Platformu Başkanı Faik Benli, Büro Memur-Sen Osman Göker, Ana-Kim-Der Başkanı Mustafa İşler’in katıldığı toplantıda referandum süreci değerlendirildi.

 

MESELE MEMLEKET MESELESİ

Toplantıya katılan dernek ve referanduma evet desteği veren sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla evet platformu kurulmasına karar verilirken, oluşturulan Evet Platformu önümüzdeki günlerde basın açıklaması yapacak. Referandumda herhangi bir parti için oylama yapılmayacağını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, meselenin tek bir parti yada kişi meselesi olmadığını, meselenin ülke ve milletin geleceğinin meselesi olduğunu dile getirdi. Referandum sürecinde verilen kitlesel evet desteklerinin kendilerine şevk ve azim verdiğini belirten Akçay “Oluşturulacak Evet Platformu ile destek veren sivil toplum kuruluşları da referandum için sahada çalışmalarını sürdürecek. Bu platform meselenin memleket meselesi, devletin bekası ve milletin geleceği meselesi olduğunu bir kere daha ortaya koyacak. Destek veren sivil toplum kuruluşlarına şimdiden teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x