Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

EVİNE DÖN, OĞLUM!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Annesine tıraş olmaya gidiyorum diyerek kaybolan 15 yaşında ki Kadir Akkuzu bir daha evine dönmedi. Anne Saliha Karadeniz ağlayarak “Evine dön Oğlum” diye çağrıda bulundu.
 
HAYATINDAN ENDİŞE EDİLİYOR
Kırıkkale´nin Ovacık Mahallesi´ndeki evinden öğle saatlerinde ´Anne ben tıraş olmaya gidiyorum´ diyerek 8 gün önce ayrılan 15 yaşındaki Kadir Karadeniz bir daha evine dönmedi. Oğlunun yolunu gözleyen gözü yaşlı anne Saliha Karadeniz, hayatından endişe ediyor.
 
ARKADAŞ KURBANI MI?
 
İki oğlundan birisi olan Kadir´in arkadaş kurbanı olabileceğinden korkan anne Saliha, Kadir´in hayıtından endişe ettiğini ve etrafındaki arkadaşlarının kendisini kandırabileceğini belirtti. Anne Saliha, “Sen yoksun bir yanım eksik oğlum. Seni çok özledim, ne olur evine dön. Biliyorum göreceksin bu yazıyı, kendini yakma, arkadaş kurbanı olma. 8 gündür haber yok senden. Bize bizden fayda var, kimseden yok. Allah aşkına vicdana gel, bize dön, seni çok seviyorum” dedi. Anne Saliha Karadeniz, oğlu Kadir´i görenlerin ´0542-619 43 45´ numaralı kendi telefonuna haber vermesini istedi
YÜREKLER SIZLADI
Anne Saliha Karadeniz sosyal medya hesabından sürekli oğlunun fotoğraflarını paylaşarak çocuğunu görenlerin kendisini araması çağrısında bulunuyor. Sosyal medya hesabından oğluna da çağrı yapan acılı anne, “Neredesin nasılsın. Çık gel artık yüreğim dayanmıyor üzme artık şu garip ananı bugün 8 gün oldu.” Diyerek görenlerin yüreklerini sızlattı.
“Bugünde sensiz uyandım yatağın boş ev boş kurtul o yaramaz arkadaşlarından evine dön zararın neresinden dönersen kardır oğlum biz seni bekliyoruz lütfen dön olur mu? Çok Üzgünüm lütfen bu gönderiyi görenler paylaşsın gören duyan bana ulaşsın” sözleri ile acısını anlatan anne, Allah Rızası için görenlerin kendisini aramasını istiyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x