Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Evliliğe ilk adım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

DURMUŞOĞLU VE MENCET AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

 

 Evliliğe ilk adım

Elif Şirketler Grubu ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet ile Belgin Aksesuar’ın İşletme Sahibi Belgin Durmuşoğlu, Beyaz Saray düğün Salonunda düzenlenen nişan merasimi ile evliliğe ilk adımı attı.

 

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR

Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Mine-Muzaffer Durmuşoğlu çiftinin kızı Belgin Aksesuar’ın İşletme Sahibi Belgin Durmuşoğlu ile Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Serpil-Muktedir Mencet çitinin oğulları elif Şirketler grubu ve Gazetemiz imtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet, Beyaz Saray düğün Salonunda düzenlenen nişan merasimi ile evliliğe ilk adımı attı. Gerçekleştirilen Nişan Merasiminde katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı nişan merasiminde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Belgin-Cihat çiftinin nişan yüzüklerini Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol, Kamyoncular Kooparatifi Başkanı İsmail Şen, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, MHP merkez İlçe Başkanı Av. Murat Abalıoğlu, Ülkü ocakları Başkanı Ali Gençtürk, Türk Metal Kırıkkalespor Başkanı Zekai Tufan, Türk Metal Sendikası Teşkilat Sekreteri Levent Öztürk, Türk Metal Sendikası Eğitim Sekreteri Erdogan Eldemir ile birlikte takarken, törene il yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Nişan merasiminde konuşan Vali Haktankaçmaz, Belgin-Cihat çiftine mutluluklar diledi. Milletvekili Mehmet Demir ise yaptığı konuşmada, kendisinin Keskin’den evli olduğunu belirterek, “Cihat Mencet bana enişte diyordu. Ben Kırşehirliyim. Şimdi ise Cihat Mencet bize enişte oldu. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. Milletvekili Öztürk ise yaptığı konuşmada, “Cihat Mencet benim yeğenim. Milletvekilimiz Mehmet Demir’e de enişte oldu. Çok sevdiğimiz, ilimizin değerli kişilerinden birisi. Çiftimize hayırlı olsun. Mutlulukları daim olsun” ifadelerini kullandı.

 

YÖRESEL MÜZİK ZİYAFETİ

Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Belgin-Cihat çiftini yalnız bırakmazken davetliler, birbirinden yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi. Belgin ile Cihat, oyun pistini boş bırakmayan yakınlarıyla oyunlar oynayarak bu mutlu günü unutulmaz kıldı. Çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan her iki aile, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara da teşekkür ettiler. Durmuşoğlu ve Mencet aileleri, “Genç çiftlerimiz, yavrularımız inşallah hep böyle mutlu olurlar. Onların mutlu olmaları bizim en büyük duamız” ifadesinde bulundular. Bizlerde KENT Gazetesi ailesi olarak Belgin-Cihat çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

Haber: Burak Can

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x