Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Evren Cafe büyük ilgi görüyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Evren Cafe büyük ilgi görüyor

Kırıkkale Üniversitesi, sağlık kültür ve spor dairesi başkanlığı idaresinde bulunan Evren Cafe, sadece üniversitelilerin değil, şehir merkezinden gelen vatandaşlardan da büyük ilgi görüyor.

 

HATIRA FOTOĞRAFI

Kırıkkale Üniversitesi, sağlık kültür ve spor dairesi başkanlığı idaresinde bulunan, Güzel Sanatlar Fakültesindeki Evren Cafe’nin ön kısmına yapılan şemsiye dekorasyonu büyük ilgi görüyor. Kırıkkale Üniversitede, Eğitim Fakültesi ve Mühendislik Fakültesinin tam ortasında bulunan Evren Cafe’ye sadece Üniversite içerisinden değil, şehir merkezinden de hatıra fotoğrafı çektirmek için büyük ilgi gösteriliyor.

 

MUTLU EDİYOR

Gösterilen ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Evren Cafe İşletme Sahibi Evren Kırlangıç, “Cafemizin ön tarafına yaptığımız şemsiye dekorasyonunu gören öğrenciler ve vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirmeye geliyorlar. Yaptığımız dekorasyondan dolayı müşterilerimizden olumlu dönüşler alıyoruz. Buda bizi mutlu ediyor” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x