Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Eymen’in 7 metrelik savaşı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sanayi Mahallesi’nde, ailesi tarafından evlerinin bahçesine açılan ve üzeri kapatılmayan 7 metrelik kuyuya düşen 3 yaşındaki Eymen Ömer Dozkaya, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı.

 

SU DOLU KUYU

Sanayi Mahallesi, 1267’nci Sokakta oturan Dozkaya ailesinin yaşadığı evin bahçesinde meydana geldi. Minik Eymen Ömer Dozkaya, oynarken ailesinin su borusunu değiştirmek için evin bahçesine açtığı ve üzeri kapatılmayan 7 metrelik kuyuya düştü.

 

BİR SAATLİK TİTİZ ÇLIŞMA

Bir süre sonra çocukları Eymen Ömer’i bahçede göremeyen aile, kuyudaki çocuklarını görünce durumu hemen 112’ye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Kırıkkale Belediyesi’ne bağlı itfaiye kurtarma ekibi, merdiven ve halat yardımı ile kuyuya indi. Minik Eymen Ömer, yapılan 1 saatlik titiz bir çalışma sonucu kuyudan çıkarılarak kurtarıldı. İtfaiye kurtarma ekibi, Eymen Ömer’i olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerine teslim etti. Sedyeye alınarak hastaneye kaldırılan Eymen Ömer’in sağlık durumumun iyi olduğu öğrenildi. Eymen Ömer’in ailesi, itfaiye ekiplerine teşekkür ederek çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x