Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Fantezi Yuvası mı?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Hacı Hidayet Doğruer Kırıkkale Devlet Hastanesi (Eski SSK. Hastanesi) den pis kokular yükseliyor. Hastanelerin taşınması ile birlikte atıl durumda kalan hastanenin randevu evi gibi kullanıldığı çevre sakinleri tarafından iddia ediliyor.

Kırıkkale Hacı Hidayet Doğruer Kırıkkale Devlet Hastanesi (eski SSK Hastanesi) de yaşananlar vatandaşların aşırı tepkisine neden oldu. Hastanenin güvenlik zafiyeti ve geniş bir alana sahip olmasını da fırsat bilen kişi veya kişilerin hastane alanında uygunsuz işler yaptığı iddia edildi. Çevre sakinleri bu durumdan dolayı şikâyetlerini dile getirirken “Geceleri hastane bahçesine araçla gelip alkol alıyor ve fuhuş yapıyorlar. Çocuklarımızı dışarı çıkartamaz olduk” ifadelerini kullandılar. Son yaşanan bir olay pes dedirtecek durumda. Hastanenin yakınından geçen bir vatandaş hastane alanında Orta yaşta bir erkek bir genç kızla uygunsuz ahlaksız hareket sergilemeleri ve çevreden görülecek tedirginliği bile yaşaması şaşırtıcı bir durum olduğunu bildirirken Ailemiz çoluk çocuğumuz var bu ahlaksızlıklara birileri dur desin iddialarında bulundu.

Valilik binasına giden vatandaşlar ve Ata park cemiden çıkan bazı cemaatten tepkilerde gelmekte. Yetkililerden bu rezalete bir çözüm bulunmasını Hastane adının da fuhuş yuvası gibi adlandırılmasına karşı olduklarını bildirdiler.

Haber ARİF ÇAKIROĞLU 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x