Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

FARE GİBİ MENFEZLERDE SAKLANIYORLAR!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı’nın çağrısı üzerine meydanlara inen ve Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlar, 11. Gecede de nöbetlerine devam etti. Cumhuriyet meydanına Al Yıldızlı bayrak ile gelen binlerce vatandaş FETÖ’ye lanet okudu. Kalabalığa konuşan Mehmet Demir “Fare gibi menfezlerde saklanıyorlar” ifadelerini kullandı.
DUALAR EDİLDİ
Binlerce Vatandaş, Cumhuriyet Meydanı’nı doldurarak ellerindeki Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Dik dur eğilme, Kırıkkale seninle”, “Ne mutlu Türküm diyene” sloganları attı, FETÖ elebaşının idamını istedi.
İl Müftülüğünce görevlendirilen din görevlileri, Kur’an-ı Kerim okuyarak, dualar etti.
İNLERİNE GİRİYORUZ
Cumhuriyet Meydanına gelen ve vatandaşlarla fotoğraf çektiren Demir, Mehter Takımının gösterisinden sonra Kürsüye çıkarak bir konuşma yaptı. Demir Konuşmasında, “11. Gece de buradayız. Sizlerle bir aradayız. Bakın Sayın Cumhurbaşkanımız İnlerine gireceğiz demişti. Şu an tam olarak inlerine giriyoruz. Bu hain odaklarının olduğu her yeri temizliyoruz. Bakın bu hainlerin kimi cezaevinde, kimi nezarethanede kimi ise lağım faresi gibi menfezlerde saklanıyor.” İfadelerini kullandı.
YARIN MECLİS ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
Milletvekili Mehmet Demir, “ Değerli hemşerilerim yarın Meclis Çalışmalarımız başlıyor. 11 gündür bende sizlerle burada nöbetlere katıldım. Sizlerle omuz omuza bu hainlere karşı tavrımızı gösterdik. Yarın meclis açılıyor, sizler burada nöbetlerinizi tutarken bizlerde mecliste bu hainlere karşı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Meclis çalışmalarımız biter bitmez bizler de hemen sizlerin yanına gelerek nöbetlere devam edeceğiz. Sakın ha meydanları terk etmeyiz, Sayın Cumhurbaşkanı’mızdan emir gelene meydanları bırakmıyoruz. Tarihin seyrini Türk Milleti değiştirdi, bu tarihi bozdurmayacağız.” Diyerek vatandaşları selamladı.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x