Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Fen Lisesi Eskişehir’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri bilimsel çalışmaları gözlemlemek, şehrin tarihi ve kültürel dokusunu tanımak için Eskişehir’e gezi düzenledi.

 

GEZİLER DEVAM EDECEK

Düzenlenen geziye Okul Müdürü Nusret Kılıç, Müdür Başyardımcısı Selman Bozbıyık, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hacer davarcı ile öğrenciler katıldı. Sabah erken saatlerinde Kırıkkale’den hareket eden grup ilk ziyareti Osman Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesine oldu. Burada yetkililerden okul ve bölüm hakkında bilgi alındı. Daha sonra sırasıyla Havacılık Müzesi, ünlülerin, sanatçıların ve devlet adamlarının figürlerinin olduğu Balmumu Heykel Müzesi, Kurşunlu Camii ve Külliyesi, tarihi Odun Pazarı Evleri, Lületaşı Müzesi, Osmanlı Evi, Atlı Han, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi, Kentpark, Köprübaşı Mevkii, Sazova Parkı ve Su Altı Dünyası ve şehir merkezi gezildi. Okul Müdürü Nusret Kılıç, öğrencilerin bilgi, birikim sahibi olmaları ve tarihi mirasa sahip çıkmaları adına bu tür gezileri düzenlediklerini, bundan sonra da böyle gezilere devam edeceklerini belirtti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu