Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Fen Lisesinde karne sevinci

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Fen Lisesinde karne sevinci

 

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı yarıyıl tatili nedeniyle Kırıkkale Fen Lisesinde karne töreni düzenlendi. Törene katılan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

 

TATİLİ İYİ DEĞERLENDİRİN

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı sürpriz bir ziyaret ile 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı yarıyıl tatili için Fen Lisesi’nde düzenlenen karne törenine katıldı. Belediye Başkanı Saygılı,   öğrencilere karnelerini dağıtarak yarıyıl tatilini iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu. Belediye Başkanı Saygılı karne dağıtım törenin ardından Fen Lisesi’nde görev yapan idareciler ve öğretmenlerle bir araya gelerek şehrimize yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

 

HEDİYELER VERİLDİ

Okul idarecileri ve öğretmenler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya çalışmalarında başarılar dilediler. Öğretmenlere çeşitli hediyeler veren Başkan Saygılı, öğretmen ve öğrencilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çekindi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x