Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Fen Lisesinde Mezuniyet Pilavı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Fen Lisesi, 2009 yılında yeni binasına taşınması ile başlayan mezunlar pilav günü, aradan geçen sekiz yıldan sonra ilk kez bu yıl, mezunlar pilav günü etkinliği gerçekleştirdi.

 

GELENEKSEL HALE GETİRMEK İSTİYORLAR

1996 yılında ilk mezunlarını veren Kırıkkale Fen Lisesi, o yıldan bugüne kadar yaklaşık bin beş yüz civarında mezun verdi. Yaptığı sosyal ve kültürel faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren Kırıkkale Fen Lisesi, düzenlediği mezunlar pilav günü etkinliği ile faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Nusret Kılıç, tüm mezunlara ve katılımcılara teşekkür etti. Kılıç, pilav gününü geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek, okulun sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler bakımından çok zengin olduğunu, aynı zaman da akademik başarıları ile de zirvede olduklarını belirtti.

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

Yaklaşık yirmi yıldır mezun veren Kırıkkale Fen Lisesinin eski öğrencileri, uzun bir aradan sonra tekrar birlikte olmanın sevincini yaşadılar. Katılımın yüksek oranda gerçekleştiği mezunlar pilav günü etkinliğinde mezun öğrenciler, okul öğrencilerinin hazırladığı mini konserle doyasıya eğlendiler. Günün anısına okul önünde gerçekleştirilen fotoğraf çekiminin ardından mezun öğrenciler, önümüzdeki yıl tekrar görüşmek üzere okuldan ayrıldılar. Kırıkkale Fen Lisesi mezunları pilav günü etkinliğine Okulun Kurucu Müdürü Ahmet Türk, eski müdürlerinden Erol Tuğ, Avukat Orhan Aytekin ile okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x