Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

FETÖ davaları devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 15 tutuksuz sanığın yargılandığı davaların duruşması görüldü.

 

ERTELENDİ

Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmada, “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçlamasıyla haklarında dava açılan, açığa alınan ve meslekten ihraç edilen polisler E.U, T.T, N.C, M.F, O.Ç, T.D, H.K, E.H, D.B. ve Ö.F. ile avukatları hazır bulundu. Duruşmada ilk olarak tanık beyanları alındı. Tutuksuz yargılanan polisler ise önceki beyanlarına katıldıklarını belirterek, suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme heyeti, duruşmanın 10 Ekim’e ertelenmesini kararlaştırdı. Aynı mahkemedeki diğer duruşmalarda ise “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçlamasıyla haklarında ayrı ayrı dava açılan tutuksuz sanıklar K.D, F.K, H.G, A.B. ile H.İ.K’nin duruşmaları eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x