Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

FETÖ/PDY; 1 kişi daha yakalandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

FETÖ/PDY operasyonlarında 1 kişi daha yakalandı

Kırıkkale merkezli 3 ilde “Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması” (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra haklarında tutuklama kararı çıkarılan 7 zanlıdan biri daha yakalandı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, hakkında tutuklama kararı bulunan A.Ö’yü kent merkezinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerden sonra adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklama kararının yüzüne okunmasının ardından cezaevine gönderildi. Operasyonda tutuklu sayısı 3’e çıktı, haklarında tutuklama kararı bulunan M.Ş, M.Y, E.G. ve M.V’nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLMİŞTİ

27 Nisan’da Kırıkkale, Ankara ve Konya’da bazı adreslere yönelik operasyonda, Kırıkkale Valiliği ile İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde çalışan kamu görevlileri M.K, A.Ö. ve B.Ö. ile M.Ş, M.Y. ve E.G. Kırıkkale’de, M.V. Ankara’da, H.G. ise Konya’da “örgüte üye olma, haksız kazanç ve himmet adı altında para aktarma ve resmi belgede sahtecilik” suçlamasıyla gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Cumhuriyet savcısı, 28 Nisan’da çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan zanlıların tutuklanması için Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesine itiraz etmiş, itirazı değerlendiren mahkeme, 7 zanlı hakkında tutuklama kararı vermişti. Kararın ardından B.Ö. ve M.K. dün ikametlerinde yakalanarak cezaevine gönderilmişti. AA

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x