Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Feyzi ve bereketi yüksek bir mevsime girdik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk feyzi ve bereketi yüksek bir mevsim olan üç aylar dolayısıyla bir açıklamada bulunarak, içerisinde kandilleri barındıran feyzi ve bereketi yüksek  üç ayların “mana mevsimi” olduğunun altını çizdi.

MUTLULUK VE HUZURLARA VESİLE OLSUN

Kırıkkale Milletvekili Öztürk mesajında “Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, manevi havası çok yüksek, feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir zaman dilimi olan üç aylara girdik. İdrak ettiğimiz Regaip Kandilinin sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının oluşmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine vesile olacağına inanıyorum. Herkesin rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecelerin bereketinden en güzel şekilde yararlanmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygularla tüm İslam aleminin Regaip kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık aleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x