Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Fırınlara sıkı takip

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Fırınlara sıkı takip
Fırınlara sıkı takip - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKırıkkale Belediye Zabıta Müdürlüğü çalışmalarını artırdı. Denetimlerini aralıksız sürdüren zabıta ekipleri ekmek üretim yerlerini mercek altına aldı. Ekipler il sınırları içerisinde faaliyet gösteren fırınların, ekmek gramajları, ruhsat, temizlik ve baca standartlarını inceleyerek yönetmeliğe uymayanlar hakkında uyarıda bulundu.

Yazılı sözlü uyarı
Şehir halkının kaliteli ve temiz ekmek yemeleri noktasında çalışmalarına hız veren Kırıkkale Zabıta ekipleri, şehirde faaliyet gösteren fırınları denetledi. Yapılan denetimlerde yönetmeliğe uygun olan ve olmayan ekmekler için fırın sahiplerini uyaran ekipler,eksiği olan işletmelere eksiklerinin giderilmesi için süre verilerek giderilmemesi durumunda cezai işlem uygulanacağına dikkat çekti. Kurallara uyan işletmecilere Zabıta ekiplerimiz teşekkür eden Zabıta ekipleri, halkın sağlığını korumak için denetimlerin sıklaştırılacağı bildirilerek vatandaşlarımızın günlük tükettiği gıdaların daha sağlıklı koşullarda üretilmesinin sağlanacağını ifade ettiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
mustafa yılmaz
mustafa yılmaz
27 Ağustos 2014 17:29

göstermelik işler zabıta yine aynı zihniyete büründü ilk zamanlar 153 arandım mı hemen seyyarlara müdahale ediliyordu şimdi h kahya parkı etrafı seyyar doluyo 153 aranıyo ekip yok deniyo o kadar zabıta ne iş yapıyo acaba hepsi biyerlerde altlarında araba ohh

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu