Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

FİYASKO

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İL BAŞKANI AKÇAY’IN DÜZENLEDİĞİ İFTAR YEMEĞİNE PROTESTO ŞOKU

Çiçek düğün salonunda yapılan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’ın verdiği iftar yemeğine katılan AK Parti teşkilatı iftar programını protesto ederek, yemekten ayrıldı.

 

AKÇAY’A PROTESTO ŞOKU

Çiçek düğün salonunda yapılan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’ın AK Parti il ve ilçe teşkilatına verdiği iftar yemeğinde il ve ilçe teşkilatının gösterdiği protesto yemeğe damgasını vurdu. İftar yemeğine davet edilen il ve ilçe teşkilatı, kendilerinin davet edilmesine rağmen kendilerine yer ayrılmadığı, iftar yemeklerinin bir buçuk saat öncesinden dağıtılması ve organizasyon eksikliğinden dolayı AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve ekibini protesto ederek iftar programını terk ettiler.

 

ÇALIK TALİMAT VERDİ AKÇAY OTURDU

Düzenlenen iftar yemeğine katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yaşanan protestoların ardından şaşkınlığını koruyamazken, Çalık’ın yardımcıları olaylar ile ilgili kendisine bilgi verdi. Bilgilerin akabinde Akçay’a uyarılarda bulunan Çalık, Akçay’ın derhal olan olaylara müdahale etmesini ve yaşanan olayların son bulmasını söylemesine rağmen, Akçay ve yönetimi yaşanan protestoyu durduramadı. Tartışmaların yaşandığı iftar yemeğinde iftar zamanında ise salonda boşluklar meydana geldi.

 

AKÇAY OTURDUĞU YERDEN KALKMADI

Protesto edip iftar yemeğini terk eden il ve ilçe teşkilatındaki üyeleri ikna etmeye çalışan Adem Tonga ile teşkilat üyeleri arasında kısa süreli tartışma yaşanırken, olayı teşkilatta görevli diğer üyeler yatıştırdı. Olayların cereyan etmesi ile birlikte il teşkilatında bulunan üyelere gelenler için ayrı bir yer ayrılması talimat veren İl Başkanı Akçay, oturduğu yerden kalkmaması ise kafalarda soru işareti bırakırken, iftardan önce konuşmalar yapıldı. Konuşmaların bitiminden sonra programa katılan ulusal ve yerel basın mensupları da iftar programını terk etmesi işleri çığırından çıkarırken, Akçay ve yönetiminin tertip ettiği iftar yemeğine katılan il ve ilçe teşkilatı aç kaldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu